Lisätietoja tuotteista

 

Koiruuksia  Keramiikkapajalla on tämän verkkokaupan lisäksi myös kotisivut, joista löytyy paljon tietoa tuotteista, niiden valmistuksesta ja tekijästä.  Siellä on lisäksi uutisia ja tapahtumia johon Koiruuksia paja osallistuu, käy ihmeessä katsomassa. Sivujen nettiosoite on  www.koiruuksia.fi  Sivuille pääset suoraan  tästä >>

 

 

TÄRKEÄÄ! Tämä Sinun on hyvä ainakin  tietää Koiruuksia tuotteista

Koiruuksia Keramiikkapaja on käsityöyritys, jonka toiminnasta vastaa yksi henkilö. Hän sunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet käsityönä. Tämä pitää muistaa tuotteita tilatessa, käsityön jälki näkyy kaikissa Koiruuksia tuotteissa, ja näin ollen ne ovat yksilöllisiä kappaleita. Verkkokaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, eikä asiakkaalle toimitettu tuote ole  aivan identtinen kuvassa olevan kanssa. 

Huom! kaikki koiruuksia astiat kestävät epsun asianpesukoneessa ja kuumennuksen mikroaaltouunissa!

 

MUKIT:

Mukit valmistetaan dreijaamalla, ja niissä esiintyy aina pieniä eroja koossa. Millintarkkaan kokoon ei ole tarkoituskaan pyrkiä, ja tällä käsitymenetelmällä se olisi mahdotontakin. Sävyeroja esiintyy myös lasituspinnassa, mikä johtuu mukien paikasta uunissa polttoprosessin aikana, ja/tai uudesta lasite-erästä. Nämä ovat seikkoja, jotka vain on hyväksyttävä, tilatessasi Koiruuksia tuotteita.

 

RINTANEUJLAT JA MAGNEETIT:

Koiruuksia koirarotuaiheisten ( ja muiden lemmikkien) rintaneulojen ja magneettien värit eivät välttämättä ole aivan identtiset verraten oikeiden lemmikkien turkkeihin. Ne on saatu aikaan keraamisilla väreillä käyttäen eri tekniikoita, pääasiassa käsinmaalausta. Koira- aiheiset rintaneulat ja magneetit tehdään kullekin rodulle tyypillisissä värityksissä. Tilatessasi kyseisen tuotteen, kirjoita haluamasi koiran (tai muun lemmikin) väritys kohtaan LISÄTIETOJA. Halutessasi lisäpalvelun, rintaneuloihin ja magneetteihin voidaan tehdä  väritys  koirasta otetun valokuvan perusteella, ja näin saadaan "laikut kohdilleen".

 

 

NettiTieto Oy