Koiruuksia Verkkokaupan toimitusehdot

 

Voimassa 06.01.2017 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Keramiikkapaja Koiruuksia Y-tunnus 1905016-3. Myymme tuotteita täysi-ikäislle yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Maksutavat

HUOM! Muokattu 14.10.2020

Tilitiedot tai lasku toimitetaan asiakkalle erikseen sähköpostilla.  Tämä siksi, ettei tuotteita makseta ennen kuin tuotteiden  valmistusaikataulu on selvillä. 

 

 

Toimitusaika

Huom! Muokattu 14.10.2020

Tiedustele tuotteiden valmistusaikataulusta sähköpostilla info @ koiruuksia . fi    

 

 

Toimitustavat

NOUTO:

Tuotteet voidaan noutaa suoraan pajalta Vääksystä, tai ne voidaan toimittaa koiranäyttelyyn.

Keramiikkapaja Koiruukisia, Melakuja 1, 17200 Vääksy  (Asikkalan Kunta)

Paja avoinna sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin!

​Vääksy sijaitsee n. 26 km Lahdesta vt 24 Jämsään päin, Vääksyn Kanava-alueella.

 

POSTITUS:

 

Kirjelähetykset 3,50 € :

Rintaneulat, magneetit ja korut MAX 3 KPL toimitetaan kirjeenä 3,5 €.

 

Postipaketti + helposti särkyvää lisä 15 €  

Astiat ja isommat tilaukset ehjänä perille!!!

 

​Postipaketti 10 €

 

 

 

TÄRKEÄÄ! Tämä Sinun on hyvä tietää Koiruuksia tuotteista

Koiruuksia Keramiikkapaja on käsityöyritys, jonka toiminnasta vastaa yksi henkilö.. Hän sunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet käsityönä. Tämä pitää muistaa tuotteita tilatessa, käsityön jälki näkyy kaikissa Koiruuksia tuotteissa, ja näin ollen ne ovat yksilöllisiä kappaleita. Verkkokaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, eikä asiakkaalle toimitettu tuote ole  aivan identtinen kuvassa olevan kanssa. 

 

MUKIT:

Mukit valmistetaan dreijaamalla, ja niissä esiintyy aina pieniä eroja koossa.Sävyeroja esiintyy myös lasituspinnassa, mikä johtuu mukien paikasta uunissa polttoprosessin aikana, ja/tai uudesta lasite-erästä. Nämä ovat seikkoja, jotka vain on hyväksyttävä, tilatessasi Koiruuksia tuotteita.

 

RINTANEUJLAT JA MAGNEETIT:

Koiruuksia koirarotuaiheisten ( ja muiden lemmikkien) rintaneulojen ja magneettien värit eivät välttämättä ole aivan identtiset verraten oikeiden lemmikkien turkkeihin. Ne on saatu aikaan keraamisilla väreillä käyttäen eri tekniikoita, pääasiassa käsinmaalausta. Koira- aiheiset rintaneulat ja magneetit tehdään kullekin rodulle tyypillisissä värityksissä. Tilatessasi kyseisen tuotteen, kirjoita haluamasi koiran (tai muun lemmikin) väritys kohtaan LISÄTIETOJA. Halutessasi lisäpalvelun, rintaneuloihin ja magneetteihin voidaan tehdä  väritys  koirasta otetun valokuvan perusteella, ja näin saadaan "laikut kohdilleen".

 

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.koiruuksia.fi/verkkokauppa ostoskorin kautta. Aina voit kuitenkin tiedustelle  tuotteista, ja toimitukseta erikseen sähköpostilla info @ koiruuksia . fi (poista välit) tai puhelimitse Marika Lehtonen 040-569 1738.

 

Verkkokaupassa tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimitukulut, sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus

Lähetämme tilausvahvistuksen, josta näet:

- pankkitilinumeromme

- laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkistaa tilauksen sisällön

 

Väihto ja palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 vuorokauden vaihto ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Valmistajalla on oikeus periä toimituksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Yksilöityjä tuotteita ei voi palauttaa, ilman että niisä olis jotakin erityista vikaa.

16 § (15.12.2000/1072)
Peruuttamisoikeuden rajoitukset etämyynnissä

Jollei toisin sovita, kuluttajalla ei ole 15 §:ssä säädettyä peruuttamisoikeutta, jos:

3) sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti niin, ettei tavaraa voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota tai ettei tavaraa lainkaan voida myydä edelleen;

 

 

 

« Sulje ikkuna »